Ο Κισσαμικός στηρίζει και φέτος τη φιλανθρωπική εκδήλωση “ΣτηρίΖΩ” και στο πλαίσιο αυτό θα δώσει έναν ιδιαίτερο φιλικό αγώνα με τη… συντοπίτισσα Θύελλα Καλαθενών.

Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε αγώνα μπάσκετ!

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

Ο Κισσαμικός συμμετέχει και φέτος στη φιλανθρωπική εκδήλωση “ΣτηρίΖΩ”, που διοργανώνεται από τη Νεολαία Κισάμου, με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισσάμου, του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων και της εθελοντικής ομάδας “Κισαμίτισες μαμάδες”.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Κισσαμικού θα αναμετρηθεί σε αγώνα… μπάσκετ με τη Θύελλα Καλαθενών, στο Θεοχαράκειο Αθλητικό Κέντρο, τη Δευτέρα (02/05) και ώρα 17:00.

Όσον αφορά τη φιλανθρωπική εκδήλωση η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει τα εξής:

Η Νεολαία Κισάμου με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισάμου (Κ.Ε.ΔΗ.Κ.), του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων και της εθελοντικής ομάδας “Κισαμίτισες μαμάδες”, διοργανώνουν για 3η συνεχόμενη χρονιά την φιλανθρωπική εκδήλωση “ΣτηρίΖΩ”. Η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει τον δρόμο, ΣτηρίΖΩ Fun Run (περίπου 4 χλμ) και αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Κισσαμικό και τη Θύελλα Καλαθενών, στο Θεοχαράκειο Αθλητικό Κέντρο.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα μπορεί να γίνεται δωρεά μαλλιών προς το σωματείο “Donate hair-donate love”. Έργο του σωματείου είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την δωρεά μαλλιών και στη συνέχεια η δημιουργία περουκών για παιδιά που τις έχουν ανάγκη (παιδιά πάσχοντα από καρκίνο, αλωπεκία κ.ά.). Οι προϋποθέσεις δωρεάς είναι διαθέσιμες εδώ http://donatehair.gr/.

Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κισάμου.

Θα υπάρχει dj και θα δοθεί παράσταση χορού από τη σχολή Dance for you.

Με τη συμμετοχή σας μπαίνετε στην κλήρωση για ένα δώρο έκπληξη!!!

*Δηλώστε συμμετοχή τώρα https://docs.google.com/forms/d/1JFYlQE5qBDkR-BWmD66JwE_bNzojX8jWuJs1ryl4Kfw/viewform?c=0&w=1

*Δήλωση συμμετοχής ανηλίκου
https://docs.google.com/a/neolaiakissamou.com/forms/d/1xvzO6XVKsb4XiJVGkPBPI9v89z98k_AHRI-ZAbhIuiQ/viewform
(Δηλώσεις συμμετοχής για το “ΣτηρίΖΩ fun run” γίνονται δεκτές έως και την Δευτέρα 2 Μαΐου 2016, στις 15.00. Συμμετοχή: 3 ευρώ)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook