Ο νεαρός είχε δει σε ιστοσελίδα την αγγελία που είχε αναρτήσει η δράστιδα για την πώληση του σκύλου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της. Εκείνη τον έπεισε να καταθέσει με ταχυδρομική επιταγή 150 ευρώ, αλλά σκύλο δεν… είδε

Δυο μήνες προσπαθούσαν οι άνδρες της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητας μιας άγνωστης γυναίκας που πήρε χρήματα από έναν 29χρονο κάτοικο της πόλης για να του πουλήσει έναν σκύλο ο οποίος… δεν υπήρχε!

Ο νεαρός είχε δει σε ιστοσελίδα του διαδικτύου την αγγελία που είχε αναρτήσει η δράστιδα για την πώληση του σκύλου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της στις 29 Φεβρουαρίου. Εκείνη τον έπεισε να καταθέσει με ταχυδρομική επιταγή 150 ευρώ, πράγμα που έκανε αλλά σκύλο δεν… είδε!

Μετά τις έρευνες των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της 60χρονης απατεώνισσας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν η πονηρή γυναίκα είχε εξαπατήσει και άλλα θύματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook