Το ΚΤΕΛ Υπεραστικών Λεωφορείων διέκοψε για τρεις ημέρες τα δρομολόγια από και προς τον Σταυρό προκαλώντας αντιδράσεις κατοίκων και επιχειρηματιών.

Τα τελευταία δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Υπεραστικών Λεωφορείων Χανίων-Ρεθύμνης, από και προς τον Σταυρό Ακρωτηρίου (τρία στον αριθμό) έγιναν το Μεγάλο Σάββατο  μέχρι το μεσημέρι.

Όπως φαίνεται στα δρομολόγια που ανακοίνωσε το ίδιο το ΚΤΕΛ, Κυριακή του Πάσχα, Δευτέρα αλλά και την Τρίτη 3 Μαίου, δεν έχει προγραμματισθεί ούτε ένα δρομολόγιο, αφήνοντας την περιοχή του Σταυρού αποκλεισμένη συγκοινωνιακά μέσα στο τριήμερο των αργιών.

Κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής επισημαίνουν πως ενώ έχει ήδη ξεκινήσει και η τουριστική κίνηση, οι επισκέπτες που δεν μπορούν να νοικιάσουν οχήματα αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στις μετακινήσεις τους.

Να σημειωθεί πως καθόλη την διάρκεια του Χειμώνα και μέχρι και τον Απρίλιο το ΚΤΕΛ Υπεραστικών λεωφορείων Χανίων-Ρεθύμνης δεν εκτελεί δρομολόγια από και προς τον Σταυρό τις Κυριακές και μόνο από τον Μάιο ξεκινά η εκτέλεση δρομολογίων όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook