Αδίστακτος και λάτρης των όπλων παρουσιάζεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, ο Άγγλος παιδόφιλος που καταδικάστηκε  σε 20ετή κάθειρξη για σεξουαλικά εγκλήματα που διέπραξε εις βάρος των ίδιων του των παιδιών στην Κρήτη.

Στις φωτογραφίες του που δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail, ο 56χρονος εμφανίζεται να ποζάρει με διάφορα όπλα, να κρατάει περήφανος έναν διαλυμένο στόχο και να χαλαρώνει στην αυλή του.

Ο Douglas Barr, από το Νταντί της Σκωτίας, ζούσε σαν βασιλιάς τα τελευταία χρόνια στα Χανιά, εισπράττοντας επιδόματα από τη χώρα του, πού άγγιζαν το ποσό των 4,500 λιρών το μήνα, για τα παιδιά που είχε υιοθετήσει. 

Ωστόσο, το πολυτελές του σπίτι στον Ταυρωνίτη Χανίων, όπου είχε μετακομίσει από το 2007,  έκρυβε ένα φρικτό μυστικό, αφού είχε μετατραπεί σε κολαστήριο για τα πέντε παιδιά του, τα οποία βασάνιζε, κακοποιούσε σεξουαλικά και κρατούσε φυλακισμένα στο υπόγειό του.

Ο Barr, που ζούσε στο Leeds πριν μετακομίσει στην Κρήτη, συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2015 για έναν καυγά που αφορούσε ένα τρακάρισμα. Αυτή ήταν και η άκρη του νήματος για την αποκάλυψη της φρίκης που λάμβανε χώρα επί πολλά χρόνια στο σπίτι του, αφού ενώ βρισκόταν στη φυλακή δύο από τα θύματά του (οι κόρες του) αποκάλυψαν στους ντόπιους τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε εκείνες και τα αδέρφια τους ο πατέρας-κτήνος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook