Στη φυλακή για μια «στιγμή ηλιθιότητας», όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε, οδηγήθηκε ο Charlie Gilmour , ο υιοθετημένος γιός του κιθαρίστα των Pink Floyd,   David Gilmour, μετά την καταδίκη του, το Σάββατο, σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών.

Ο 21χρονος Charlie Gilmour καταδικάσθηκε γιατί θεωρήθηκε αξιόποινη η συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της μεγάλης διαδήλωσης,  που πραγματοποιήθηκε τον  περασμένο Δεκέμβριο, κατά της αύξησης των διδάκτρων των Πανεπιστημίων .

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος κατά τη διάρκεια εκείνης της διαδήλωσης είχε κρεμαστεί από τη σημαία της Βρετανίας στο μνημείο του Κενοταφίου και  είχε ρίξει έναν κάδο απορριμμάτων στην αυτοκινητοπομπή,  που μετέφερε τον πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα στο θέατρο.

Επιπλέον, ο Charlie είχε πηδήξει στο καπό ενός αυτοκινήτου που μετέφερε προσωπικό προστασίας των μελών της βασιλικής οικογένειας, ενώ του καταλογίζεται και το σπάσιμο του παραθύρου ενός καταστήματος.

Για όλες αυτές τις πράξεις ο νεαρός έχει ζητήσει συγγνώμη, από την επομένη κιόλας ημέρα της διαδήλωσης . Ωστόσο, η μεταμέλειά του δεν στάθηκε ικανή να τον κρατήσει εκτός φυλακής.

\"\"

newsbomb

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook