Έντονη ήταν η παρουσία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας.

Ο Σύνδεσμος εκπροσωπήθηκε από τους Βαγγέλη Πρόκο (γεν. γραμματέα της ΟΠΠΕ), Μανόλη Πηγουνάκη (πρόεδρο Συνδέσμου), Δημήτρη Ανθούση (γεν. γραμματέα) και Χρήστο Παπαδογιάννη (ταμία).

Η ενημέρωση του Συνδέσμου για τη Γ.Σ. της ΟΠΠΕ:

Πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη συμμέτοχη και επιτυχία την Τρίτη 03 Μαΐου 2016 η Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση (συνέδριο) της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδόσφαιρου Ελλάδας σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Τις εργασίες του συνεδρίου παρακολουθήσαν εκπροσωπώντας τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδόσφαιρου Ν.Χανίων «Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ» οι: ΠΡΟΚΟΣ Ε. (Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο.Π.Π.Ε), ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ Μ (Πρόεδρος “ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ”), ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡ. (Ταμίας “ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ”), ΑΝΘΟΥΣΗΣ Δ. (Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ “ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ”).

Η Γενική Συνέλευση διεξήχθη με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων .

Τις εργασίες της συνέλευσης άνοιξε Γ. Γραμματέας Ευάγγελος Πρόκος και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος Ηλίας Λογαράς, όπου ανέπτυξαν και παρουσίασαν το νέο καταστατικό και την πορεία της Ο.Π.Π.Ε.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και καθολική ψήφιση του νέου καταστατικού από τους συνέδρους που επισφράγισαν έτσι μια σημαντική τομή στην πορεία του σημαντικού φορέα εκπροσώπησης των προπονητών.

Αξίζει να τονισθεί η έντονη παρουσία του Συνδέσμου μας στη Γενική Συνέλευση όπου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μανόλης Πηγουνάκης διετέλεσε πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, ο Γραμματέας του Συνδέσμου Ανθούσης Δημήτριος διετέλεσε γραμματέας της Γενικής Συνέλευσης και ο Ταμίας Παπαδογιάννης Χρήστος υπεύθυνος γραμματειακής υποστήριξης, κάτι που αναδεικνύει για άλλη μια φορά την ενεργή συμμετοχή του “Παγκρήτιου” Συνδέσμου στα δρώμενα της ομοσπονδίας μας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook