Μια εβδομάδα μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα, να ζητήσεις τις παραιτήσεις όλων των αντιδημάρχων και των προέδρων των δημοτικών επιχειρήσεων και την τοποθέτηση νέων αντιδημάρχων, ο πρώην αντιδήμαρχος Μανώλης Κεμεσίδης, σε δημόσια δήλωσή του σχολιάζει αυτές τις εξελίξεις.

Ο κ. Κεμεσίδης σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του έγιναν πολλά έργα και «ακόμα περισσότερα ξεκίνησαν που θα φανούν τους επόμενους μήνες», δηλώνει παρών και αρωγός στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής να υλοποιήσει το πρόγραμμα της 5ετίας και ευχαριστεί τα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών για την συνεργασία τους.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κεμεσίδη

Τους 20 μήνες που είχα την ευθύνη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων έδωσα όλες τις δυνάμεις μου για τον Δήμο και τους δημότες μας. Προσπάθησα να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη των χιλιάδων συμπολιτών μου που με εξέλεξαν πρώτο δημοτικό σύμβουλο στις εκλογές του Μαΐου του 2014 και να υπηρετήσω τις ανάγκες όλων των Χανιωτών σε κάθε γωνιά του Δήμου μας. Πολλά πράγματα έγιναν και ακόμα περισσότερα ξεκίνησαν, τα οποία δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω κατά την  διάρκεια της θητείας μου, που θα φανούν τους επόμενους μήνες. 

Με την αντικατάστασή μου κλείνει ένας σημαντικός κύκλος για τον οποίο αισθάνομαι υπερήφανος. Καταφέραμε πολλά παρά τις δύσκολες συνθήκες που περνάει η Αυτοδιοίκηση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Τάσο Βάμβουκα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτούς τους 20 μήνες, τους δημοτικούς συμβούλους και τα τοπικά συμβούλια για την καλή συνεργασία μας. Επίσης να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του Δήμου μας και ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών για την πολύτιμη βοήθεια και τον επαγγελματισμό τους. Εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο Αντιδήμαρχο Γιώργο Ξανθουδάκη που θα είμαι δίπλα του αρωγός και στις δικές του προσπάθειες. 

Παραμένω ενεργό και δραστήριο μέλος της δημοτικής μας ομάδας με το θάρρος της γνώμης, τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη του κόσμου προς το πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια είναι άλλωστε η κινητήρια δύναμη που με ωθεί να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα της 5ετίας.     

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook