Η πρώτη άτυπη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Χανίων, παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, και των νέων Αντιδημάρχων, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων τους, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων. 

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 
 
“Είχαμε σήμερα την πρώτη άτυπη εκτελεστική με τους νέους Αντιδημάρχους με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων τους. Στη συνάντηση μας έθεσα το γενικό πλαίσιο εντός του οποίου θα κινηθούμε ως δημοτική αρχή. Τους έθεσα τις βασικές και άμεσες προτεραιότητες για το έργο, που έχουμε μπροστά μας, αρχής γενομένης από την άμεση εκκίνηση για την υλοποίηση του φιλόδοξου φετινού τεχνικού προγράμματος, όπως το σκέλος, που αφορά έργα στην πόλη και το έργο στις Δημοτικές Ενότητες. Με βελτιωμένη συνεργασία και με μια συμπαγή ομάδα έργου προσβλέπω σε μια νέα ώθηση στο έργο της δημοτικής αρχής με ταχύτερα και πληρέστερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς προς όφελος της πόλης και των δημοτών μας. 

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στα Νομικά Πρόσωπα και στους Οργανισμούς, αυτές θα ακολουθήσουν σύντομα και δεν θα πρέπει να συνδέονται περιοριστικά απλώς με αλλαγές προσώπων. Αντιθέτως, θα συνδεθούν με το γενικότερο σχεδιασμό μας και την επιτάχυνση στην αλλαγή της φιλοσοφίας στη λειτουργία τους, που έχει ήδη επιτελεστεί σε μεγάλο βαθμό, ώστε να καταστούν λειτουργικοί βραχίονες στην υλοποίηση των πολιτικών της δημοτικής αρχής”.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook