Η 31χρονη, σήμερα, Σάρα Ρέινονλτνς και είναι από το Οντάριο του Καναδά, κατάφερε να αλλάξει ριζικά την εμφάνιση της και να πάρει τα πάνω της εξαιτίας μίας φωτογραφίας στο Facebook. Η μητέρα τριών παιδιών ξεπέρασε τα 100 κιλά μετά την τρίτη γέννα. Η ίδια αναφέρει ότι ήταν «εθισμένη» στο γρήγορο και πρόχειρο φαγητό!

Όλα, όμως άλλαξαν όταν την πρόσθεσαν με ετικέτα σε μία φωτογραφία στο Facebook. Όταν την είδε, απογοητεύτηκε… δεν της άρεσε καθόλου ο εαυτός της.

«Όταν είδα τη φωτογραφία στο Facebook, ένιωσα αμήχανα. Επιπλέον σοκαρίστηκα γιατί είχα μια εικόνα που δεν ήταν στο δικό μου μυαλό για το πώς είναι ο εαυτός μου. Ήμουν χειρότερα απ’ ό,τι είχα επιτρέψει στον εαυτό μου να πιστέψει. Έχω κάνει… αυτοδιάγνωση ότι ήμουν εθισμένη να τρώω συνέχεια. Είχα μια συντριπτική ανάγκη και επιθυμία να τρώω».

Έτσι, αποφάσισε όχι μόνο να αφαιρέσει την ετικέτα για να «λύσει» προσωρινά το πρόβλημα, αλλά και να αλλάξει οριστικά το σώμα της.
Αποφάσισε να συνδυάσει την καθημερινή φροντίδα των παιδιών της με προπονήσεις και ασκήσεις και έχασε σχεδόν 40 κιλά. Έγινε κορμάρα και για πρώτη φορά μετά από καιρό… φάνηκαν καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.


Η ίδια λέει πως νιώθει πιο νέα και πιο όμορφη από ποτέ ενώ έκανε γνωστή την ιστορία της γνωστή γιατί θέλει να δώσει ένα μήνυμα στις μητέρες ότι μπορούν να είναι υγιείς και να δίνουν το καλό παράδειγμα στα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook