Η εξόρμηση  του Ποταμιού με κεντρικό σύνθημα “Η υπερφορολόγηση καταστρέφει την Ελλάδα και όμως υπάρχει άλλη λύση!” συνεχίζεται.
Μετά τις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τη Σύρο, αυτό το Σάββατο σειρά έχει η Πάτρα, η Ξάνθη και τα Χανιά.

Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 7 Μαΐου στην Πάτρα στις 12 το μεσημέρι στον κήπο του Πολύεδρου, (Κανακάρη 147), θα γίνει η πρώτη εκδήλωση με ομιλητές τον Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή του Ποταμιού και τον Κωνσταντίνο Γκράβα πολιτικό υπεύθυνο του τομέα Οικονομικών του κινήματος .

Την ίδια ώρα (12 το μεσημέρι) στην Ξάνθη στην Εμπορική  Λέσχη της πόλης  (Βασ. Κωνσταντίνου 66, δίπλα στην Εθνική Τράπεζα) γίνεται παράλληλη εκδήλωση.

Ομιλητές θα είναι οι: Παναγιώτης Καρκατσούλης, Γραμματέας Κοινοβουλευτικού έργου στο Ποτάμι, Aπόστολος Σουλιώτης, γιατρός, Σωτήρης Τσιακίρογλου, Επιχειρηματίας -εκπρόσωπος της ΓΣΕΒΕΕ. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δημοσθένης Δούκας, οικονομολόγος.

Την ίδια ημέρα  έχει προγραμματιστεί  στα Χανιά στις 5.30 το απόγευμα στο Ε.Β.Ε. Χανίων (Πλατεία Σοφοκλή Βενιζέλου, 4ος όροφος) η τρίτη εκδήλωση με ομιλητή τον Παντελή Αβραμίδη γραμματέα  οργανωτικού έργου του Ποταμιού.

Θα τοποθετηθούν οι πρόεδροι : του ΕΒΕΧ Γιάννης Μαργαρώνης, του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης Λευτέρης Κοπάσης, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης Παντελής Πετσετάκης και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Χανίων, Μανώλης Σταματάκης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Νικόλας Φουρναράκης γραμματέας στο Ποτάμι Ν. Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook