Την Τετάρτη 4 Μαΐου διεξήχθη στο δημοτικό  γήπεδο Κολυμβαρίου, με  μεγάλη επιτυχία για 5η συνεχόμενη χρονιά το «Παιδικό Πασχαλινό τουρνουά Αγάπης» που διοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά & το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πλατανιά, μεταξύ των παιδικών ποδοσφαιρικών ομάδων  U13 του Δήμου.

Συμμετείχαν οι ομάδες: 
 -Α.Ο. ΡΟΔΩΠΟΥ
– Α.Ε. ΚΥΔΩΝΙΑΣ
– ΣΠΑΘΑ/ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ
– Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Έγιναν  4 αγώνες, των 30 λεπτών.

Για πρώτη φορά ακολούθησε χτύπημα πέναλτυ από τους μικρούς αθλητές (5 από κάθε ομάδα) σε τερματοφύλακα μεγαλύτερης κατηγορίας.
Δεν υπήρχαν επίσημα νικητές και ηττημένοι, αφού η φιλοσοφία  του τουρνουά δεν  είναι η επίτευξη της νίκης , αλλά η χαρά του παιχνιδιού για τα παιδιά , σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου.

Απονεμήθηκαν κύπελλα συμμετοχής σε όλες τις ομάδες .

Στη συνέχεια  οι μικροί αθλητές  είχαν την ευκαιρία να τσουγκρίσουν κόκκινα αυγά  και να ανταλλάξουν ευχές στο πνεύμα  αγάπης  των ημερών, σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ τους  και συναδελφικότητας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο χρόνο.

Ακολούθησε ψησταριά προσφορά,  για τους μικρούς αθλητές και παρευρισκόμενους .

 Ο Δήμος Πλατανιά και το ΝΠΔΔ του Δήμου, αισθάνονται την υποχρέωση να  ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων και ιδιαίτερα:

•    Τις ομάδες του Δήμου για την συνεργασία τους και ιδιαίτερα την ΣΠΑΘΑ Κολυμβαρίου που μας φιλοξένησε στο γήπεδο της. 
•    Την Ε.Π.Σ. Χανίων
•    Το σύνδεσμο Διαιτητών 
•    Τους χορηγούς των αγώνων , ΕΤΑΝΑΠ, ΙΝΚΑ & την αρτοποιία Αφοί Φουράκη  & το  κατάστημα αθλητικών ειδών  ITALIAN  FACTORY.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook