Με απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις ενάντια στο ασφαλιστικό – φορολογικό νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί την Κυριακή στη Βουλή, αντιδρά η ΑΔΕΔΥ, εξαγγέλοντας 48ωρη απεργία.

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων και το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ν. Χανίων, απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν στα Χανιά, σύμφωνα με το εξής απεργιακό δελτίο΄:

 – Παρασκευή και ώρα 11.00 στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

– Σάββατο και ώρα 11.00 στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

–  Κυριακή και ώρα 10.00 στο Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων (Πρωτομαγιά)

Η ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου:

48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 & 7 MAIOY

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Με διαδικασίες fast track η κυβέρνηση επιχειρεί να αιφνιδιάσει την ελληνική κοινωνία προωθώντας τη ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου μέσα στο Σαββατοκύριακο!!!!!!!!!!!

Mετά τις αιφνιδιαστικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και την επιβολή μέτρων με κατεπείγουσες διαδικασίες, τώρα προχωρά και σε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων και το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ν. Χανίων, αντιδρώντας τόσο στο περιεχόμενο του ασφαλιστικού και του φορολογικού νομοσχεδίου, που αποτελεί ταφόπλακα για εργαζόμενους και συνταξιούχους, αλλά και στις απαράδεκτες – ανεκδιήγητες Κυβερνητικές πρακτικές των ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ που δεν έχουν προηγούμενο, καλεί τον χανιώτικο λαό σε μαζική και αγωνιστική συμμετοχή στη Γενική Απεργία που προκήρυξαν η ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και στα Συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν και τις 3 επόμενες ημέρες. Αναλυτικά:

·                Παρασκευή και ώρα 11.00 στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

·                Σάββατο και ώρα 11.00 στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

·                Κυριακή και ώρα 10.00 στο Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων (Πρωτομαγιά)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook