Συγκλονίζει το Βόλο ο αναπάντεχος θάνατος του 19χρονου μαθητή – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Σοκ στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Στις 21.00 το βράδυ, 19χρονος έπεσε στο γήπεδο αναίσθητος, ενώ έπαιζε μπάσκετ με άλλα παιδιά στο προαύλιο του 1ου και του 2ου δημοτικού σχολείου απέναντι από το πρώην δημαρχείο Νέας Ιωνίας. Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και πανικός. Μαθητής που έπαιζε μπάσκετ ανέφερε ότι ο 19χρονος αισθάνθηκε ένα πόνο ίσως στην καρδιά και σταμάτησε να τρέχει. Περπατούσε, περιέγραψε, στη συνέχεια και προσπάθησε να πιάσει τη μπάλα. Δεν τα κατάφερε, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος μπροστά στα έκπληκτα μάτια των φίλων του, που αμέσως έβαλαν τις φωνές.

Οι μαθητές καλούσαν σε βοήθεια. Ο 14χρονος αδερφός του παιδιού έτρεξε να ειδοποιήσει του γονείς του. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ έσπευσε ταχύτητα. Στο Νοσοκομείο όμως, το παλικάρι παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή. Στους διαδρόμους εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, με τους γονείς να σπαράζουν για τον θάνατο του παιδιού τους.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν εντός της ημέρας, μετά τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook