Κάλεσμα συμμετοχής στις απεργιακές συγκεντρώσεις, απευθύνει ο σύλλογος γυναικών Χανίων. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

“Τώρα είναι ώρα αγώνα, απεργίας και κινητοποίησης ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης σε ασφαλιστικό και φορολογικό! Οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που θέλει να ψηφίσει το νόμο – λαιμητόμο μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν μετριάζουν την οργή μας. Αντίθετα ενισχύουν την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε τον αγώνα. Να μην επιτρέψουμε να γίνει η συνταξιοδότηση άπιαστο όνειρο, η Κοινωνική Ασφάλιση άγνωστη λέξη για τα παιδιά μας.

O Σύλλογος Γυναικών Χανίων απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις γυναίκες, εργαζόμενες, άνεργες, νέες και συνταξιούχους, να πάρουν μέρος στις απεργιακές κινητοποιήσεις και τις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ:

Την Παρασκευή 6/5, στις 8 π.μ. στο εργατικό κέντρο, το απόγευμα στις 7 μ.μ. στα Πευκάκια στη Νέα χώρα, στο πάρκο του Αγίου Ιωάννη και στην πλατεία των Κουνουπιδιανών. Το Σάββατο 7/5 στις 11 π.μ σε πικετοφορία στα Νέα Καταστήματα.

Να νεκρώσουν τα πάντα! Να σταματήσει η παραγωγή παντού!
Κανείς εργαζόμενος καμία βάρδια στη δουλειά!
Ακόμα κι αν η κυβερνητική πλειοψηφία μαζί με τους γνωστούς πρόθυμους ψηφίσουν τα άγρια μέτρα, η 48ωρη απεργία με τη μαζικότητα, τη συμμετοχή, την οργάνωση και τον παλμό της μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για την ανατροπή τους μέσα από τους αγώνες μας!

Δε σκύβουμε το κεφάλι! Δε γονατίζουμε!
Όλοι και όλες στην απεργιακή συγκέντρωση ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ 11πμ πλατεία Νέων Καταστημάτων

Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook