Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση της Κυριακής στην πλατεία Ελευθερίας απευθύνει στους αγρότες ο Αγροτικός Σύλλογος Ηρακλείου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ!

Στήνουμε το δικό μας μετερίζι μέσα στην παλλαϊκή κινητοποίηση, με τα δικά μας πανό, τις σημαίες, τα αιτήματα και τα συνθήματα του αγώνα μας.

Σμίγουμε για μια ακόμα φορά με τους εργατοϋπαλλήλους και το λαό του Ηρακλείου, με τους επαγγελματίες – αυτοαπασχολούμενους, τους νέους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους των λαϊκών οικογενειών, στο γενικό ξεσηκωμό, στην κοινή μάχη για μην περάσει το ασφαλιστικό – φορολογικό νομοσχέδιο, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, των άλλων κομμάτων που ψήφισαν μαζί το τρίτο μνημόνιο.

Καταγγέλλουμε την τακτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που σαν τον εγκληματία, προσπαθεί να τελειώσει στα γρήγορα τη «βρωμοδουλειά» και αποφάσισε να φέρει το νομοσχέδιο για ψήφιση στη Βουλή μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δεν πρόκειται να μας αιφνιδιάσουν. Οργανώνουμε την αγωνιστική μας απάντηση. Οι Αγροτικοί Σύλλογοι ενημερώνουμε τους αγρότες στις περιοχές μας, προετοιμάζουμε την απάντησή μας οργανωμένα και μαχητικά στην απεργιακή συγκέντρωση της Κυριακής!

Από τα αγροτικά μπλόκα που συγκλόνισαν τη χώρα, και εδώ στον νομό Ηρακλείου με τις κινητοποιήσεις των Αγροτικών Συλλόγων και των Επιτροπών Αγροτών, με το μπλόκο των Πραιτωρίων, είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση ότι όποτε και να έφερνε για ψήφιση στη Βουλή το ασφαλιστικό τερατούργημα, θα μας ξαναέβλεπε μπροστά της αποφασισμένους να το αντιπαλέψουμε. Η αγροτιά, μαζί με την εργατιά και τα άλλα λαϊκά στρώματα θα δώσουμε για άλλη μια φορά, αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση, την ΕΕ, το ΔΝΤ και την πολιτική τους.

Δίνουμε ακόμη μια μάχη επιβίωσης ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και κάθε είδους συνεταίρων της που μας οδηγούν, πιο γρήγορα, στο ξεκλήρισμα, τη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Όλοι στον κοινό αγώνα μαζί με τους εργάτες και τα άλλα λαϊκά στρώματα. Όλοι μαζί μπορούμε να εμποδίσουμε το έγκλημα.

ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ – ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

ΟΛΟΙ ΟΙ  ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ, 10 πμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook