“Τη χτύπησα είκοσι φορές στο πρόσωπο, αφού είχε πεθάνει”. Με αυτά τα λόγια ο 19χρονος Egor Sosin, γιος Ρώσου δισεκατομμυριούχου, ομολόγησε πως είχε στραγγαλίσει τη μητέρα του, υποστηρίζοντας πως τον πλησίασε, για να κάνουν σεξ.

Η 44χρονη Anastasia Novikova-Sosina βρέθηκε νεκρή, σε μία λίμνη αίματος, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Ρωσία. Είχε στραγγαλιστεί με το καλώδιο του τηλεφώνου.

Ο γιος της είπε στους αστυνομικούς, ότι λίγο πριν, τον είχε πλησιάσει θέλοντας να κάνει μαζί του σεξ, με αποτέλεσμα το βίαιο ξέσπασμά του.


 
“Την έπνιγα για περίπου μισή ώρα. Ικανοποιημένος που πέθανε, κάθισα πάνω της και άρχισα να τη χτυπάω στο πρόσωπο με όλη μου τη δύναμη. Τη χτυπούσα στο πρόσωπο. Δεν πρέπει να τη χτύπησα λιγότερες από είκοσι φορές. Έκλαιγα, όταν τη χτυπούσα, ενώ γνώριζα ότι με τις πράξεις μου σκότωνα τη μητέρα μου. Τη χτύπησα στη δεξιά μεριά του λαιμού της κι ένιωσα το αίμα της στο στόμα μου. Έβλεπα το αίμα, να τρέχει από το πρόσωπό της όλη την ώρα”, είπε στους αστυνομικούς.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς είπε, πως ο Egor είπε, πως ήταν η μητέρα του. “Σύμφωνα με όσα μου είπε, προσπάθησε να τον πείσει, να έρθουν πιο κοντά και του έδωσε χάπια. Εκείνος αρνήθηκε και τότε αποφάσισε, να βγάλει από μέσα της τον διάβολο”, είπε ο A.Mananov.

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν επικαλούμενοι ανεπιβεβαίωτες πηγές, πως ο 19χρονος εξετάστηκε από ψυχιάτρους, κάποιοι από τους οποίους διέγνωσαν σχιζοφρένεια.

Αν η διάγνωση επιβεβαιωθεί και γίνει δεκτή από το δικαστήριο, δεν θα κατηγορηθεί για τη δολοφονία της μητέρας του και δεν θα περάσει από δίκη, ως άτομο που δεν είχε επίγνωση των πράξεών του.

Στην περίπτωση αυτή, θα νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Σε δηλώσεις του μετά τη δολοφονία της Sosina, ο μεγιστάνας πρώην σύζυγός της, Igor Sosin, είπε πως διατηρούσε στενή επικοινωνία μαζί της, καθώς είχε ανησυχία για την ψυχική υγεία του γιου τους.

Όπως ο ίδιος είπε, του είχε εκμυστυρευτεί, πως η συμπεριφορά του δεν ήταν φυσιολογική και πως είχε εμμονές.

“Του τηλεφωνούσα συχνά, για να βεβαιωθώ ότι κοιμόταν στο σπίτι.

Ο Sosin είναι συνιδρυτής μίας από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στη Ρωσία.

Πριν λίγους μήνες, αγόρασε στη σύζυγό του μία συλλογή φορεμάτων αξίας εκατομμυρίων δολαρίων από τη Sharon Stone, ενώ το 2013 λέγεται, πως είχε πληρώσει περισσότερες από 200.000 ευρώ για να αποκτήσει το αυθεντικό σενάριο του Breakfast at Tiffany’s.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook