Τα εγκαίνια της έκθεσης «Το Νησί» πραγματοποιήθηκαν χτες με μεγάλη επιτυχία στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά με πλήθος κόσμου να παρευρίσκετε για να δει από κοντά εκθέματα αλλά και τους αγαπημένους του ηθοποιούς.

 

\"\"  \"\"

  

Χτες ήταν η πρώτη έκθεση για την τηλεοπτική σειρά ενώ θα ακολουθήσει μια σειρά εκθέσεων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία Συντελεστές της Σειράς ενώ το παρόν έδωσαν και ο συντοπίτης μας σκηνοθέτης της σειράς Θ. Παπαδουλάκης, καθώς  και η συγγραφέας του βιβλίου «Το Νησί» Βικτώρια Χίσλοπ.

    \"\"  \"\"

Αίσθηση και χαμόγελα στους παραβρισκόμενους προκάλεσε με την ομιλία της η κ. Χίσλοπ, όταν περιγράφοντας τους λόγους που απαρνήθηκε προτάσεις από παραγωγούς του Hollywood και ευρωπαϊκών δικτύων για τη δημιουργία της σειράς, συσχέτησε τον Σ. Μάινα με τον Harrison Ford, τον Γ. Στάνκογλου με τον Brand Pitt, καθώς και άλλους συντελεστές της σειράς με διάσημα ονόματα του Hollywood.

Στην έκθεση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Α. Βουλγαράκης και ο Δήμαρχος Χανίων Μ. Σκουλάκης ο οποίος και βράβευσε τον Χανιώτη σκηνοθέτη με τιμητική πλακέτα του Δήμου καθώς και την συγγραφέα του βιβλίου.

\"\"  \"\"

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό, μέχρι τις 24/7 και αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της έκθεσης διεξαχθούν σεμινάρια καλλιτεχνικού μακιγιάζ αλλά και σκηνογραφίας στα πλαίσια της έκθεσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία της έκθεσης στο ισόγειο του ΚΑΜ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook