Μαντήλι κούνησε ο Μαρκ Γκουέϊ από τον ΟΦΗ, καθώς  ο 30χρονος επιθετικός ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του με το Κρητικό συγκρότημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός λόγος  της αποχώρησης του, είχε να κάνει με το κακό κλήμα που υπάρχει στην ομάδα, σε συνδυασμό με την απουσία του τον τελευταίο μήνα από την αρχική ενδεκάδα. 

Ο Γκουέϊ ήρθε το περασμένο καλοκαίρι από τον Εθνικό Αστέρα και μάλιστα ο ΟΦΗ για να τον αποκτήσει πλήρωσε και το διόλου ευκαταφρόνητο πόσο των πενήντα πέντε χιλιάδων ευρώ που μαζί με κάποια έξτρα πλησίαζε τις εξήντα πέντε χιλιάδες ευρώ.  

Αναμφίβολα αποτέλεσε την καλύτερη λύση των ασπρόμαυρων καθώς πέτυχε έξι γκολ στα ματς που αγωνίστηκε και μάλιστα όλα ήταν καθοριστικής σημασίας. Συγκεκριμένα, σκόραρε την 4η αγωνιστικής στη Νεάπολη, στο νικηφόρο 1-2 του ΟΦΗ σε βάρος του Ιωνικού. Την 5η αγωνιστική με τον Διαγόρα (2-0), την 6η με τα Τρίκαλα (0-1), την 9η με την Δόξα Δράμας (2-1) και την 12η με τον Πανθρακικό (2-1).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

 «Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον Μαρκ Ερικ Γκουέϊ. Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί το Γκουέϊ για τη προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».