Η Ουρουγουάη νίκησε με 5-4 στα πέναλτι την Αργεντινή και θα αντιμετωπίσει το Περού στα ημιτελικά του Copa América 2011. Η κανονική διάρκεια του ματς και η παράταση ολοκληρώθηκαν με 1-1, ενώ μοιραίος ήταν ο Τέβες, καθώς ο ήρωας, Μουσλέρα, απέκρουσε την εκτέλεσή του στα πέναλτι.

Με ήρωα τον τερματοφύλακά της, Φερνάντο Μουσλέρα, η Ουρουγουάη νίκησε με 5-4 στα πέναλτι την Αργεντινή, μετά το 1-1 στην κανονική διάρκεια και την παράταση και πήρε σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Copa América 2011, όπου θα αντιμετωπίσει το Περού.

Μοιραίος για την Αργεντινή ήταν ο Κάρλος Τέβες, καθώς ήταν ο μόνος που δεν κατάφερε να ευστοχήσει στην διαδικασία των πέναλτι, με τον Μουσλέρα να αποκρούει την εκτέλεσή του (φυσικά ο Ουρουγουανός πορτιέρο βγήκε MVP του αγώνα).

Η Ουρουγουάη προηγήθηκε μόλις στο 6\’ με τον Ντιέγκο Πέρες, ο οποίος όμως άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες από το 39ο λεπτό.

Η Αργεντινή είχε απαντήσει στο 18\’ με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ενώ αυτη έπαιζε με 10 παίκτες από το 87\’, όταν και αποβλήθηκε ο αρχηγός της, Χαβιέρ Μαστσεράνο.

Αργεντινή – Ουρουγουάη 1-1 (4-5 πέν.)

Σκόρερς: 18\’ Ιγκουαΐν / 6\’ Ντιέγκο Πέρες

Γήπεδο: \”Cementerio de Los Elefantes\”, Σάντα Φε

Διαιτητής: Κάρλος Αμαρίγια (Παραγουάη)

Τα πέναλτι

Αργεντινή: Μέσι… ΓΚΟΛ

Ουρουγουάη: Φορλάν… ΓΚΟΛ

Αργεντινή: Μπουρντίσο… ΓΚΟΛ

Ουρουγουάη: Λουις Σουάρες… ΓΚΟΛ

Αργεντινή: Τέβες… Απόκρουση του Μουσλέρα!!!

Ουρουγουάη: Σκότι… ΓΚΟΛ

Αργεντινή: Παστόρε… ΓΚΟΛ

Ουρουγουάη: Γκαργκάνο… ΓΚΟΛ

Αργεντινή: Ιγκουαΐν… ΓΚΟΛ

Ουρουγουάη: Κάσερες… ΓΚΟΛ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Νικολάς Μπουρντίσο, Γκαμπριέλ Μιλίτο, Σανέτι, Γκάγκο (97\’ Λούκας Μπίγλια), Μαστσεράνο, Ντι Μαρία (73\’ Παστόρε), Μέσι, Αγκουέρο (84\’ Τέβες), Ιγκουαΐν.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Λουγκάνο, Βικτορίνο (20\’ Σκότι), Μαρτίν Κάσερες, Ντιέγκο Πέρες, Εχίδιο Αρέβαλο Ρίος (110\’ Εγκουρέν), Άλβαρο Γκονσάλες, Άλβαρο Περέιρα (110\’ Γκαργκάνο), Φορλάν, Λουΐς Σουάρες

sport24.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook