Η Κολομβία είχε χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια, αλλά το Περού του Σέρχιο Μαρκαριάν με δύο τυχερά γκολ στην παράταση νίκησε με 2-0 και έκανε την έκπληξη περνώντας στα ημιτελικά του Copa América 2011

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν έστησε εξαιρετικά το Περού και την βοήθεια της τύχης νίκησε με 2-0 την Κολομβία στην παράταση, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη (απέκλεισε αργότερα την Αργεντινή).

Οι Κολομβιανοί στην κανονική διάρκεια έχασαν πέναλτι με τον Φαλκάο και είχαν δύο δοκάρια με τον Ντάιρο Μορένο και τον Φρέντι Γκουαρίν.

Μοιραίος πάντως για την Κολομβία ήταν ο τερματοφύλακάς της, Λουΐς Μαρτίνες, καθώς στην παράταση έκανε δύο πολύ σοβαρά λάθη, από τα οποία προήλθαν τα γκολ του Περού με σκόρερς τους Κάρλος Λομπατόν στο 101\’ και Χουάν Μανουέλ Βάργκας στο 112\’.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Λουΐς Μαρτίνες, Σούνινγκα, Λουΐς Περέα, Γέπες, Αρμέρο, Κάρλος Σάντσες (113\’ Τζάκσον Μαρτίνες), Γκουαρίν, Λουΐς Αγκιλάρ (115\’ Τεόφιλο Γκουτιέρες), Ντάιρο Μορένο, Γκουστάβο Αντριάν Ράμος (72\’ Ούγκο Ρονταγέγκα), Φαλκάο.

ΠΕΡΟΥ: Ραούλ Φερνάντες, Ρεβορέδο, Κριστιάν Ράμος, Αλμπέρτο Ροντρίγκες, Βίλτσες, Μπαλμπίν, Κρουσάδο (118\’ Μπαγιόν), Αντβίνκουλα (46\’ Λομπατόν), Τσιρόκε (96\’ Γιοτούν), Βάργκας, Γκερέρο.

sport24.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook