Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει για 1η χρονιά στα Χανιά, το παιδικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Παίζουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού», την Παρασκευή 13 Μαΐου & το Σάββατο 14 Μαΐου (ώρες 08:30-14:00 & 16:30-20:30).
 
Με τη συμμετοχή παιδικών ομάδων από Δημοτικά Σχολεία και ποδοσφαιρικές ακαδημίες, «ΠΑΙΖΟΥΜΕ» όλοι μαζί με στόχο το Χαμόγελο Κάθε Παιδιού!
 
Χιλιάδες παιδιά αγωνίζονται για τα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη στο 1ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, της ΕΠΣ Χανίων και της Ομάδας Φυσικής Αγωγής Χανίων.
 
Σας περιμένουμε όλους μαζί να γεμίσουμε το Γήπεδο δίνοντας δυναμικό παρόν στην προσπάθεια των μικρών μας αθλητών να σκοράρουν για το Χαμόγελο κάθε Παιδιού!!!

Σας χρειαζόμαστε όλους για να καταφέρουμε να προσφέρουμε καθημερινά ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα!

Παράλληλα, στους εξωτερικούς χώρους και σε κλειστό χώρο του Εθνικού Σταδίου Χανίων (γήπεδο καλαθοσφαίρισης) θα διοργανωθούν ενημερωτικές παρουσιάσεις δημοσίων υπηρεσιών και εθελοντικών ομάδων (Πολυτεχνείο Κρήτης, Τ.Ε.Ι. Κρήτης, ΓΕ.Π.Α.Δ. Κρήτης, Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, Λιμενική Υπηρεσία Χανίων, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων) απευθυνόμενες σε νεαρά άτομα.

Συγκεκριμένα:

-    Το Πολυτεχνείο Κρήτης και συγκεκριμένα το εργαστήριο SenseLAB της Σχολής Ορυκτών Πόρων θα παρουσιάσει τα «Μη επανδρωμένα ιπτάμενα οχήματα- Drones. Παρουσίαση, πτήση και χρήση πρωτότυπου drone» .
-    To TEI Κρήτης θα παρουσιάσει «Τεχνολογικά επιτεύγματα. Δράσεις-Δραστηριότητες- Εφαρμογές».
-   Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης επιμελήθηκε της δημιουργίας περιπτέρου με θέμα «ΟΔΗΓΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ» και τον σχεδιασμό πληροφοριακού υλικού με στόχο την προβολή μηνυμάτων ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς σε νεαρά άτομα, ηλικιών από 6-12 ετών και την εξοικείωση τους με τις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και το ένστολο προσωπικό
-    Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων θα παρουσιάσει πληροφορίες για τις δασικές πυρκαγιές και τρόπους απεγκλωβισμού σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.
-   Το Λιμενικό Χανίων θα πραγματοποιήσει ενημέρωση για τις δράσεις του για την “Ατομική Προστασία των παιδιών στη Θάλασσα”.

Με το συμβολικό εισιτήριο των 2€ μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες του διημέρου αλλά και να συμβάλλετε ουσιαστικά στο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
 
Για αγορά εισιτηρίων ενημερωθείτε στο τηλέφωνο 28210-73000.
 
Σημεία προπώλησης: 
● Πλατεία 1866, από Τρίτη 10/5/16 έως Πέμπτη 12/5/16 περίπτερο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ώρες καταστημάτων
● Κεντρική πλατεία Πλατανιά, από Τρίτη 10/5/16 έως Πέμπτη 12/5/16  περίπτερο Δήμου, ώρες λειτουργίας 10:00-18:00
  
Για το αναλυτικό πρόγραμμα του Ποδοσφαιρικού Τουρνουά καθώς και τη δυνατότητα συμμετοχής και παρακολούθησης των αγώνων, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 28210-73000 ή στο [email protected]