Πορεία ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής από την πλατεία δημ. Αγοράς προς στο παλιό λιμάνι των Χανίων η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σε κοινή δράση με τη Λαϊκή Ενότητα, τη συλλογικότητα “Azadi για την επαναστατική προοπτική” και την Πρωτοβουλία Μεταναστών Χανίων.

Σε σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων σημειώνεται:

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατάφερε να αποτελέσει άξιο συνεχιστή των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γονατίζοντας ακόμη περισσότερο τον ελληνικό λαό, εργαζομένους και νεολαία, αποδεικνύοντας ότι η όποια “διαπραγμάτευση με τους θεσμούς” είναι ένα παραμύθι που οδηγεί πάντα σε νέες επιθέσεις στο λαϊκό εισόδημα και στα εργατικά δικαιώματα.

ΔΕ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ, ΔΕ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Το επόμενο διάστημα, όλοι οι εκφραστές του “ευρωπαϊκού μονόδρομου” και των μνημονιακών μέτρων θα τα βρουν σκούρα. Μην τους αφήσουμε να συνεχίζουν το παιχνίδι με τις ζωές μας μόνο και μόνο για να αντλήσει κέρδη το κεφάλαιο! Τα μέτρα που ψήφισαν να ανατραπούν μέσα από την οργάνωση της πάλης μας, την κλιμάκωση του αγώνα, για την αντικαπιταλιστική ανατροπή του συνόλου της επίθεσης, για να πάρουμε πίσω όσα μας έκλεψαν.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook