Τέλος στην αγωνία αγροτών που βλέπουν τα κηπευτικά τους να παραμένουν αδιάθετα αλλά και  δεκάδων εκδρομέων του Πάσχα που εγκλωβίστηκαν στο νησί, δίνει η απόφαση της ΠΝΟ για αναστολή της 4ημερης απεργίας που ξεκίνησε την Παρασκευή τα ξημερώματα.

Τα πλοία λύνουν κάβους από τα λιμάνια της Κρήτης και όλης της χώρας, ενώ έχουν προγραμματιστεί και έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Το δρομολόγια της ΑΝΕΚ από το λιμάνι των Χανίων για τον Πειραιά θα αναχωρήσει στις 09:00 και αντίστοιχα, την ίδια ώρα θα αναχωρήσει το πλοίο από τον Πειραιά για τα Χανιά. Οι Μινωικές Γραμμές έχουν ανακοινώσει έκτακτα δρομολόγια από το λιμάνι του Ηρακλείου.

Σε κάθε περίπτωση οι ταξιδιώτες θα πρέπει να επικοινωνούν με τα λιμεναρχεια και τις ναυτιλιακές εταιρείες προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Τα έκτακτα δρομολόγια στη γραμμή της Κρήτης

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ανακοίνωσαν στο επιβατικό κοινό ότι, με τη λήξη της 4ημερης απεργίας της Π.Ν.Ο., την Τρίτη 10 Μαΐου, τα δρομολόγια της εταιρείας στις γραμμές Ηράκλειο–Πειραιάς τροποποιούνται ως ακολούθως:

Γραμμή Κρήτης

Έκτακτο ημερήσιο δρομολόγιο, Τρίτη 10 Μαΐου, στις 11 το πρωί: 

•    ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ, H/S/F KNOSSOS PALACE 

Αναχώρηση από Ηράκλειο, στις 11:00 το πρωί

•    ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ, H/S/F FESTOS PALACE

Αναχώρηση από Πειραιά, στις 11:00 το πρωί

Όσον αφορά τα βραδινά δρομολόγια, την Τρίτη (10.05.16) τα πλοία της εταιρείας στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο, θα επανέλθουν στα προγραμματισμένα δρομολόγιά τους. 

Τροποποίηση του δρομολογίου του “ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ¨

Η LANE SEA LINES ανακοίνωσε για το επιβατικό κοινό ότι, το Ε/Γ – Ο/Γ ¨ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ¨ μετά την λήξη της απεργίας της ΠΝΟ, θα επανακινήσει απο τον Πειραιά προσεγγίζοντας εκτάκτως και στον λιμένα ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ.

Κατόπιν τούτου το δρομολόγιο στις 10/05/2016 διαμορφώνεται ως ακολούθως :

ΤΡΙΤΗ 10 – 5 – 2016 ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΑΝ. 17:00) – ΚΥΘΗΡΑ (ΤΕΤΑΡΤΗ 11–5–2016  Αφ. 00:45) – ΑΝ. 01:10) – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ (ΑΦ. 03:10 – ΑΝ. 03:25) – ΚΙΣΣΑΜΟΣ (ΑΦ. 05:40). Ακολούθως το πλοίο θα εκτελεί το εγκεκριμένο του πρόγραμμα από ΤΕΤΑΡΤΗ 11 – 5 – 2016.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook