Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου ο θάνατος νεογέννητου μωρού.

Μια 16χρονη κοπέλα, Ελληνο-Αυστραλή, κάτοικος Κοζάνης, και μητέρα του νεογέννητου παιδιού, επισκέφτηκε πριν από τέσσερις περίπου ημέρες, συγγενείς της στην Ναύπακτο.

Η κοπέλα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες δεν είχε αναφέρει σε κανέναν ότι κυοφορούσε.

Πρωινές ώρες του Σαββάτου και ενώ βρισκόταν στο σπίτι των συγγενών της πήγε στην τουαλέτα όπου παρέμεινε εκεί αρκετές ώρες. Φυσικό ήταν οι άνθρωποι που ήταν στο σπίτι να ανησυχήσουν. Κατευθύνθηκαν στο σημείο άνοιξαν την πόρτα και αντίκρισαν την νεαρή μητέρα αγκαλιά με το μωρό της μέσα σε ένα λουτρό αίματος.

Αμέσως το μωρό και η ίδια μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας, στο Ρίο, όπου
δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του νεογέννητου μωρού που ήταν κοριτσάκι.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, δεν υπάρχει εμπλοκή τρίτου ατόμου, που οδήγησε στον θάνατο του μωρού.

Η ιατροδικαστής κυρία Τζιόλα Αγγελική η οποία πραγματοποιεί την νεκροψία μετά από επικοινωνία που είχε η zougla.gr μαζί της, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ανέφερε πως το πόρισμα θα διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 16χρονη κοπέλα γνώριζε την κατάστασή της και οι μόνοι που δεν ήταν ενήμεροι ήταν οι γονείς της.

Η νεαρή κοπέλα παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους έχοντας δίπλα της τους γονείς της, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους για την κατάσταση της υγείας της.
 
zougla

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook