Εξιχνιάστηκαν, σήμερα στα Χανιά, μια υπόθεση ληστείας και ακόμη 3 υποθέσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε θαμώνες καταστημάτων, στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών και συγκεκριμένα 28χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ρωσίας, 25χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ουκρανίας και 31χρονου αλλοδαπού υπηκόου Συρίας, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και της κλοπής.

Ειδικότερα, στις 13 Φεβρουαρίου, ο 28χρονος με τον 25χρονο από κοινού με τον 31χρονο, αφαίρεσαν με τη χρήση βίας από 32χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αμερικής, χρήματα, κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Επιπλέον, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι o 28χρονος με τον 25χρονο κατά το χρονικό διάστημα από 13.02.2016 έως και την 05.05.2016 είχαν διαπράξει τρεις κλοπές σε θαμώνες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 25χρονου και στον 28χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.  

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook