Το Περιφερειακό Τμήμα Χανίων-Ρεθύμνου του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών,. παραβρέθηκε μέσω της εθελοντικής του ομάδας, έπειτα από πρόσκληση της Αντιπεριφέρειας Χανίων στον «1 Μαραθώνιο Κρήτης 2016» που διεξήχθη την Κυριακή 08/05 στα Χανιά. 

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου Ειρηναίου Γαλανάκη, σε μία διοργάνωση που είχε τόσο αθλητικές όσο και κοινωνικές, πολιτιστικές και τουριστικές προεκτάσεις για την πόλη των Χανίων και την Κρήτη γενικότερα.

Τα μέλη της εθελοντικής ομάδας του Π.Τ. έδωσαν το παρών, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Εθελοντισμού της Διοργάνωσης προκειμένου να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των αθλητών μετά τον τερματισμό τους

Ευχαριστήριου

Το Π.Τ. Χανίων – Ρεθύμνου “θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Πρόεδρο της Ομάδας Εργασίας διεξαγωγής του «1ου Μαραθώνιου Κρήτης 2016» και Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κύριο Απόστολο Βουλγαράκη και την  Συντονίστρια Τομέα Εθελοντών Μαραθωνίου Κρήτης κυρία Αθηνά Χαριτάκη για τη πρόσκληση τους και θα συνεχίσει να δίνει το παρών και σε άλλες ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις”.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook