Τρία χρόνια μετά τη σύλληψή της και την κατηγορία ότι δολοφόνησε την δίχρονη κόρη της, η Κέισι Άντονι βγήκε σήμερα από τη φυλακή της Φλόριντα στις ΗΠΑ.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν την Κέισι Αντονι να βγαίνει από τη φυλακή και να μπαίνει σε αυτοκίνητο που την περίμενε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Η Κέισι Αντονι απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας στις 5 Ιουλίου.

 Καταδικάσθηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για ψευδή κατάθεση στην αστυνομία κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων. Η ποινή φυλάκισης συμψηφίσθηκε με τα τρία χρόνια της προφυλάκισής της. Η υπόθεση παρέμεινε συνεχώς στο προσκήνιο από την εξαφάνιση της Κέιλι Αντονι την άνοιξη του 2008.

Το πτώμα του παιδιου ανακαλύφθηκε σε δασώδη περιοχή, μισό χιλιόμετρο από το σπίτι της στο Ορλάντο, τον Δεκέμβριο του 2008, έξι μήνες μετά την εξαφάνισή του την άνοιξη του 2008.

Αρχικά η Κέισι δήλωσε ότι η Κέιλι απήχθη από μία μπέιμπι σίτερ, στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της δίκης δήλωσε ότι πνίγηκε σε πισίνα. Επειτα από ακροαματική διαδικασία έξι εβδομάδων, που καλύφθηκε εξαντλητικά από τα μέσα ενημέρωσης, το σώμα των ενόρκων την απάλλαξε από τις κατηγορίες της δολοφονίας και της κακοποίησης ανηλίκου.

Ανθρωποι με πλακάτ συγκεντρώθηκαν έξω από τη φυλακή του Οραντζ Κάουντι για να διαμαρτυρηθούν για την αποφυλάκισή της. Οι δικηγόροι της έχουν δηλώσει ότι έχει δεχθεί πλήθος απειλών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook