Το παρακάτω μήνυμα προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, στέλνει ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, Στυλιανός Γ. Ζερβάκης:

“Φτάσατε στο τέλος της φετινής εκπαιδευτικής περιόδου κουβαλώντας με την υποστήριξη των καθηγητών σας τη γνώση που χρόνια συλλέξατε, έτοιμοι να διεκδικήσετε το όνειρο σας, να κατακτήσετε το στόχο σας. 

Σ’ αυτήν την κρίσιμη ώρα, καθώς αφουγκράζομαι την αγωνία και το άγχος που κατακλύζει την ψυχή σας, θέλω να σας ευχηθώ από καρδιάς καλή επιτυχία και με πνευματική ενάργεια, νηφαλιότητα, αισιόδοξη διάθεση και πίστη στις δυνάμεις σας να οδηγηθείτε στο επιθυμητό σας αποτέλεσμα. 

Ακόμη κι ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων αρχίζει με ένα βήμα. Κάνετε τώρα το πρώτο βήμα για ένα νέο ξεκίνημα. Οι πανελλαδικές εξετάσεις, ως μέσο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, μπορούν να αποτελέσουν το εφαλτήριο της προσωπικής σας ανέλιξης και της οικοδόμησης της προσωπικότητας σας. 

Να έχετε όμως στέρεη τη βεβαιότητα ότι η παιδεία είναι μία συνεχής διαδικασία εμβάθυνσης στη γνώση που σμιλεύεται δια βίου και είναι η αξιακή πυξίδα που αναλαμβάνει να μας προσανατολίσει σταθερά στην πορεία της ζωής μας.

Η δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης τους είναι σίγουρο ότι θα σας πλουτίσει με πολύτιμες εμπειρίες προς την κατεύθυνση αυτή.

Η σκέψη μου είναι μαζί σας!

Στυλιανός Γ. Ζερβάκης”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook