Χθες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνα του νέου Διαγνωστικού Μικροβιολογικού-Διαιτολογικού Κέντρου BioMedIGen της Αθηνάς Σπανάκη – Κοχιαδάκη.

Η κ. Σπανάκη και το προσωπικό του κέντρου με ανακοίνωσή τους ευχαριστούς όλους όσοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρεται:

“Τα Διαγνωστικά Κέντρα BioMedIGen και η επιστημονικά υπεύθυνη Ιατρός Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκη, καθώς και όλο το προσωπικό, ευχαριστούν θερμά όλους, όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια του ΝΕΟΥ Διαγνωστικού Μικροβιολογικού-Διαιτολογικού Κέντρου επί της Πλατείας Αγ. Αικατερίνης, αλλά και όσους δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθούν και έστειλαν τις ευχές τους με μηνύματα, επιστολές και με τα δώρα τους.

Μεγάλη συγκίνηση και ιδιαίτερη τιμή ήταν η τέλεση του μυστηρίου από τον Αρχιεπίσκοπο μας Ειρηναίο. Τιμής μας επίσης ;ήταν η παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Εστιατόριο “Οδός Ελλήνων”, που βρίσκεται στον Λιμένα Χερ/σου και τον ιδιοκτήτη του κ. Κοτσαρίδη Γεώργιο για την ευγενή προσφορά του με τον πλούσιο μπουφέ και τα εύγευστα κεράσματα, που προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους, καθώς και τα πυροτεχνήματα τα οποία έδωσαν μια ευχάριστη νότα στην όμορφη αυτή βραδυά.

Οι ευχές όλων των παρευρισκομένων και μη αποτελούν μια αστείρευτη πηγή δύναμης και ενέργειας, την οποία θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε στον Τομέα της Ιατρικής Επιστήμης για τη μέγιστη κοινωνική προσφορά με τα καλύτερα δυνατόν αποτελέσματα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook