Τελευταία ενημέρωση: 20:45

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της Πέμπτης, για δύο διαφορετικά περιστατικά εντοπισμού περιπατητών στο φαράγγι της Αγ.Ειρήνης και της Ίμβρου.

Στην πρώτη περίπτωση, μια γυναίκα περιπατητής, ενώ βρίσκονταν μέσα στο φαράγγι της Αγ. Ειρήνης έχασε τον προσανατολισμό της και ειδοποίησε τις αρχές. Δύο διασωστικές ομάδες από την πυροσβεστική υπηρεσία Χανίων έσπευσαν στο Φαράγγι προκειμένου να εντοπίσουν την γυναίκα ενώ την ίδια ώρα διασώστες βρίσκονταν  σε επικοινωνία μαζί της. Νωρίς το βράδυ, η γυναίκα εντοπίστηκε και με τη βοήθεια των διασωστών επιχειρείται να βγει με ασφάλεια έξω από το Φαράγγι.

Στην δεύτερη περίπτωση, ένας 67χρονος Καναδός, ενώ περπατούσε στο φαράγγι της Ίμβρου, χτύπησε στο χέρι μετά από πτώση, και προκειμένου να βγει με ασφάλεια από το φαράγγι,  ειδοποίησε τις αρχές. Ο 67χρονος είναι καλά στην υγεία του και οι πυροσβέστες από την ΠΥ Βρυσσών, κατάφεραν να τον εντοπίσουν περίπου στις 18:30 το απόγευμα ενώ ο Καναδός τουρίστας διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Κανείς από τους δύο περιπατητές δεν κινδύνευσε.