Διαφαίνεται νέα προοπτική στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο – Πλήρης επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ του Flashnews.gr

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 στο μεσημέρι ανακοινώνει την υποψηφιότητα του ο Στέλιος Βαρουξάκης για τις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων που θα γίνουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Όπως έχει αποκαλύψει με ρεπορτάζ το Flashnews.gr από τις 27/04, ο Στέλιος Βαρουξάκης σηκώνει το γάντι που του πέταξε ο τωρινός Πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Βουρβαχης στην τελευταία του συνέντευξη πριν μερικές ημέρες, όπου είπε ότι έχει ακούσει για την υποψηφιότητα Βαρουξάκη, αλλά μετά που θα γίνει επίσημη ανακοίνωση θα τοποθετηθεί.

Μάλιστα στην συνέντευξη του ο κ. Βούρβαχης είχε δηλώσει ότι σαν αντίπαλο του βλέπει μόνο τον Μανώλη Κονταρό και είχε αφήσει και ανεξήγητα σοβαρές αιχμές για τον αγαπητό σε όλους καλλιτέχνη, όπου μάλιστα να σημειώθεί ξεσήκωσαν και αρκετές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι ο τ. Πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς θα ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του και θα ανοίξει ουσιαστικά και την κούρσα της εκλογικής μάχης για την ΕΠΣ Χανίων, η οποία ειδικά φέτος κρίνεται πολύ σημαντική, καθότι τον ερχόμενο Οκτώβριο είναι και οι εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ήδη από το λογότυπο που συνοδέυει την επιστολή για την συνέντευξη τύπου διαφαίνεται ότι ο Στ. Βαρουξάκης ετοιμάζεται να φέρει νέα προοπτική στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα, αφού αυτό δείχνουν τα τρία σημεία που εστιάζει στην προεκλογική του δράση: Εντιμότητα, Πρόοδος, Σεβασμός για το Χανιώτικο Ποδόσφαιρο.  

(φωτό από τα βραβεία ΠΣΑΠ – ΟΠΑΠ 2013)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook