Το Color Fest Chania 2016, για πρώτη φορά στα Χανιά! Το πιο τρελό, το πιο χρωματιστό, το πιο χαμογελαστό φεστιβάλ, έρχεται να ταράξει τα νερά της γκρίζας μας πραγματικότητας, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Γνωστοί djs και live acts του νησιού πλαισιώνουν το line up του festival, ενώ ένα γνωστό συγκρότημα έρχεται να δώσει το δικό του χρώμα στην εκδήλωση. Ακροβάτες, χορευτές, sky dancers και πολλά ακόμα happenings υπόσχονται να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους που θα παρευρεθούν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων στις 11 Ιουνίου.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00 και η πρώτη συντονισμένη ρίψη χρωμάτων θα γίνει 18.30. Φορέστε ανοιχτόχρωμα μπλουζάκια και οπλιστείτε με τη καλύτερη διάθεση για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι με το πιο χρωματιστό τρόπο.

Από τα σημεία προπώλησης θα μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας έναντι της τιμής των 5 ευρώ (με ένα χρώμα).Η τιμή θα ισχύσει από την Τετάρτη 11 Μαΐου έως το Σάββατο 21 Μαΐου. Στην είσοδο θα είναι έναντι της τιμής των 8 ευρώ (με ένα χρώμα).

Σημεία προπώλησης: Αρωματοπωλείο: “Το Σπίτι Του Αρώματος” (Μυλωνογιάννη 22) & κατάστημα εσώρουχων και μαγιό “MED” (Τσουδερών 23).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις παρακάτω σελίδες:

fb: Color Fest Chania / twitter: ColorFestChania / instagram: Color_Fest / snapchat: colorfestchania

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook