Αισιόδοξος ότι θα προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς η διαδικασία αποκατάστασης της καθίζησης της λιμνοδεξαμενής των Αγίων Θεοδώρων, εμφανίστηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης.

Ο κ. Βουλγαράκης σχολίασε την απάντηση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Δριβελέγκα, ο οποίος σε σχετική ερώτηση της Βουλευτού Χανίων του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελίας Κουρουπάκη είχε «πετάξει το μπαλάκι» των ευθυνών για την οριστική αποκατάσταση της λιμνοδεξαμενής των Αγίων Θεοδώρων στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και στην ταχύτητα με την οποία θα συνταχθεί η σχετική μελέτη από τον ΟΑΔΥΚ.

Σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων σημείωσε ότι προχωρά με εντατικούς ρυθμούς η εκπόνηση της σχετικής μελέτης και κάλεσε τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης «να ετοιμάζει τα χρήματα για την χρηματοδότηση των έργων».

Παράλληλα ο κ. Βουλγαράκης υπεραμύνθηκε των ενεργειών που έχουν γίνει για την προσωρινή αποκατάσταση της άρδευσης στην περιοχή και τόνισε ότι αύριο εγκρίνεται από την Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης κονδύλι 70.000 ΕΥΡΩ για την χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων που δίνουν προσωρινή λύση στο πρόβλημα.

neatv

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook