Μαραθώνια ακρόαση, μαραθώνια μουσική διαδρομή, μαραθώνια διασκέδαση. Αυτά υπόσχεται το \”LOCALIVE: 30hour music project\” το οποίο, στις 30 Ιουλίου, με 30 καλλιτέχνες θα παρασύρει σε ένα 30ωρο μουσικό ταξίδι δύο ημερών, όσους βρεθούν στην παραλία του Πλακιά στο Ρέθυμνο, στη Νότια Κρήτη.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ ηλεκτρονικής και dance (χορευτικής) μουσικής, ένα φεστιβαλικού τύπου οπτικο-ακουστικό υπερθέαμα, ανοιχτό για όλους, για τους λάτρεις του camping, της φύσης, του ποδηλάτου, της αναρρίχησης, του surfing, του χορού, των acrobatics κτλ.

Θα είναι το μεγαλύτερο μουσικό δρώμενο σε ολόκληρη την Κρήτη σε μία προσπάθεια να φέρει στο Ρέθυμνο το πνεύμα και τη διάθεση παρόμοιων φεστιβάλ του εξωτερικού.

Η ομάδα LOCALIVE είναι μία παρέα καλλιτεχνών, ανθρώπων που ασχολούνται κυρίως με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, και κυρίαρχο στόχο τους, να δημιουργούν γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ κοινού και καλλιτεχνών, καθώς επίσης να δίνουν «βήμα» και ευκαιρίες ακόμα και σε νέους καλλιτέχνες για να επικοινωνήσουν τα μουσικά τους θέματα. Αυτό άλλωστε έχουν αποδείξει και με τη συμμετοχή τους στο Καρναβάλι του Ρεθύμνου.

Παράλληλα όμως, στόχος του LOCALIVE festival είναι να καθιερωθεί ως θεσμός, που θα μπορεί να ενθουσιάζει τον κόσμο κάθε ηλικίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook