H Iσπανία είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός των Βρετανών αυτό το καλοκαίρι, όμως οι καλύτερες ευκαιρίες σε επίπεδο κόστους είναι στην Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η TripAdvisor, η οποία αναδεικνύει τους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς σύμφωνα με το ενδιαφέρον για κράτηση.

Έξι στους 10 κορυφαίους προορισμούς για τους Βρετανούς τουρίστες φέτος είναι στην Ισπανία και η Νέα Υόρκη είναι ο μοναδικός προορισμός εκτός Ευρώπης.

Από την Ελλάδα, στην κατάταξη εντοπίζονται Κρήτη και Κέρκυρα, οι οποίοι ήταν και οι φθηνότεροι προορισμοί την υψηλή σεζόν.

Ο υπολογισμός των τιμών αφορά την περίοδο από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου.Σε Κρήτη και Κέρκυρα οι Βρετανοί θα βρουν τις καλύτερες τιμές την υψηλή σεζόν, με τιμές για διαμονή μιας εβδομάδας που δεν ξεπερνούν τις 654 και 665 λίρες αντίστοιχα κατά μέσο όρο.

Μια εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, που θεωρείται ως μία από τις ακριβότερες πόλεις του κόσμου, κοστίζει κατά μέσο όρο 400 λίρες περισσότερο από την Ίμπιζα, τον πιο ακριβό ευρωπαϊκό προορισμό της κατάταξης. 

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook