Συνελήφθη, χθες το πρωί  σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, 48χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών στην οικία του 48χρονου και σε εξωτερικούς χώρους, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Επίσης, χθες το πρωί  σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Ρεθύμνου, 33χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στον 33χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 36 μέτρα χάλκινου καλωδίου γείωσης, το οποίο όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από στύλο φωτισμού.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.