Πολυβραβευμένες παραλίες του νομού γνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο, Ελαφονήσι, Φαλάσαρνα κλπ, όπου αυτή τη χρονική περίοδο δεν υπάρχει ακόμα η οργάνωση σε επίπεδο ομπρελών κλπ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο υποβάθμισης του τουρισμού μας

Η καθυστέρηση στο ζήτημα της διαχείρισης των παραλιών και ενώ η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει, υποβαθμίζει το τουριστικό προϊόν, καθώς πολυσύχναστες παραλίες έχουν μείνει χωρίς οργάνωση σε επίπεδο ομπρέλων, επισημαίνει με επιστολή της προς την Κτηματική Υπηρεσία, η Ένωση Ξενοδόχων Ν.Χανίων.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης:

Διαβάζουμε και ακούμε τις τελευταίες ημέρες ότι δεν έχει λυθεί το θέμα με την διαχείριση των παραλιών ενώ η τουριστική περίοδος ήδη έχει ξεκινήσει.

Η άποψη της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων είναι οι παραλίες πρέπει να αποδοθούν στους δήμους ώστε να έχουν τη διαχείριση και να είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα, την ασφάλεια και ότι άλλο χρειάζονται οι επισκέπτες μιας παραλίας.

Το ίδιο πρόβλημα διαπιστώνουμε ότι ισχύει για τις πιο γνώστες και πολυβραβευμένες παραλίες του νομού μας γνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο, Ελαφονήσι, Φαλάσαρνα κλπ, όπου αυτή τη χρονική περίοδο δεν υπάρχει ακόμα η οργάνωση σε επίπεδο ομπρελών κλπ, με ότι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο υποβάθμισης του τουρισμού μας.

Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε να δοθεί άμεσα η διαχείριση στους σχετικούς δήμους, ώστε να καταφέρουν σύντομα να οργανώσουν τις παραλίες για  να εξυπηρετηθούν άμεσα οι επισκέπτες του νομού μας.