Στους τεχνικούς τηλεπικοινωνιών αφιερώνει ο Όμιλος ΟΤΕ την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

Στους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά για την απρόσκοπτη επικοινωνία μας, τους τεχνικούς τηλεπικοινωνιών, αφιερώνει φέτος ο Όμιλος ΟΤΕ την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών, την Τρίτη 17 Μαΐου.

Τι είναι η καλωδιακή βλάβη; Πως φτάνει το τηλέφωνο και το internet σε κάθε νησί; Πόσες κλήσεις δέχεται καθημερινά το τεχνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ; Γιατί έφτασαν οι εναερίτες τεχνικοί έως την κορυφή του Ολύμπου; Μέσα από σύντομες προσωπικές ιστορίες τεχνικών τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ, που είναι διαθέσιμες στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE, το κοινό έχει την ευκαιρία να μάθει για το έργο που προσφέρουν και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι που φροντίζουν για να απολαμβάνουμε σύγχρονες υπηρεσίες σταθερής, κινητής και internet.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τον τρόπο που λειτουργούν οι τηλεπικοινωνίες μέσα από το ΟΤΕ HISTORY, το κανάλι με επίκεντρο την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό. Κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών, το ΟΤΕ HISTORY έχει προγραμματίσει ένθετα αφιερώματα στο έργο των τεχνικών του Ομίλου ΟΤΕ. 

Η Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Μαΐου, σε ανάμνηση της ίδρυσης αυτή τη μέρα του 1865 της Παγκόσμιας Τηλεγραφικής Ένωσης που σήμερα ονομάζεται Παγκόσμια Τηλεπικοινωνιακή Ένωση. Στόχος της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας είναι η ενημέρωση του κοινού για τα οφέλη της ανάπτυξης και της χρήσης των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην κοινωνία και την οικονομία, καθώς και για τους τρόπους γεφύρωσης  του ψηφιακού χάσματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook