Το “καυτό” θέμα του πορίσματος των ελεγκτών της δημόσιας διοίκησης για το μεταλλικό στέγαςτρο του Πολιτιστικού Κέντρου συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου το απόγευμα τη Δευτέρας.

Έπειτα απο την επιστολή που απέστειλε στον δήμαρχο Ηρακλείου, ο επικεφαλής των ενεργών πολιτών Ηλίας Λυγερός, ο κ. Λαμπρινός εισήγαγε το θέμα στο σώμα προς ενημέρωση.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου ενημέρωσε το σώμα για το νέο πόρισμα των ελεγκτών, όπου όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ζητάει απο το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλειου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, να διαπιστώσει εάν ύπαρχει πειθαρχικό ατόπημα και ευθύνες στην κατασκευή του μεταλλικού στεγάστρου του Πολιτιστικού κέντρου.

Ο κ. Λαμπρινός τόνισε οτι έχει ζητήσει ήδη απο τη νομική υπηρεσία του δήμου να προτείνει εάν μέσα στις αρμοδιότητες του ειναι ο έλεγχος της ΔΕΠΤΑΗ και του Διοικητικού της συμβουλίου.

Μου προξενεί εντύπωση ποσά πορίσματα θα εχουμε ακομα για το πολιτιστικό κέντρο, “αναρωτήθηκε” κΑτα την τοποθέτηση του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Κουράκης, κάνοντας παράλληλα, λόγο για σκευωρία που θα αποκαλυφθεί στο άμεσο μέλλον.

Επίςης ο κ. Κουρακης δήλωσε οτι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του ειναι υπερήφανοι για το ΠΚ καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, το έργο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με απόλυτη διαφάνεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook