Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που είχε η ομάδα του απέναντι στην Παναχαϊκή ήταν ο Σπύρος Μπαξεβάνος, που έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Κισσαμικού: «Είπαμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, ειδικά όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες που παίζουν για τη σωτηρία τους κι εσύ θεωρητικά πάντα είσαι αδιάφορος, το έχω πει κι άλλες φορές, πρέπει να προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι… ελέφαντας. Για εμάς είναι σημαντικό ότι πρώτα απ’ όλα χτίζουμε εικόνα και χαρακτήρα σαν ομάδα. Με αυτές τις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους εμείς τα παιχνίδια τα παίξαμε όπως έπρεπε να τα παίξουμε, κερδίσαμε τη Ζάκυνθο στην έδρα μας, ισοπαλία εκτός έδρας στην Ελευσίνα, νίκη με τον Αγροτικό Αστέρα και την Παναχαϊκή σήμερα. Αυτή η ομάδα θέλει να δείξει ότι έχει έναν χαρακτήρα και δεν χαρίζεται σε κανέναν, παίζει όλα τα παιχνίδια και κοιτάει τον εαυτό της και κανέναν άλλον. Από εκεί και πέρα είναι αξιέπαινη η προσπάθεια της Παναχαϊκής, κι όπως είπε και ο κ. Τσιριμπής ότι θα μπορούσαν να τα είχαν παρατήσει, είναι καλύτερα να “πεθαίνεις” όρθιος αγωνιζόμενος μέσα στο γήπεδο, καλύτερα να “πεθαίνεις” όρθιος παρά να “πεθαίνεις” έξω από το γήπεδο. Κι αυτά τα παιδιά σήμερα ήρθαν να κάνουν την προσπάθειά τους, αλλά νομίζω ότι η ομάδα μου ήταν αυτή που έπρεπε να ήταν και μόνο σε δύο φάσεις χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, στη μία δεχθήκαμε το γκολ και σε κάποια ακόμη. Αυτή την εικόνα εγώ θέλω να βλέπω σαν προπονητής. Μία ομάδα η οποία είχε την υπομονή, είχε την επιμονή να παίξει απέναντι σε μία ομάδα, η οποία την περίμενε στο μισό της γήπεδο, με καθαρό μυαλό και ακόμα κι όταν ήρθε η ισοφάριση στο πρώτο και έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο να πιέσει περισσότερο είχε την υπομονή να μπορέσει ορθολογικά να κάνει καταστάσεις, να πετύχει δεύτερο γκολ κι από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν πιο εύκολα και για το τρίτο γκολ. Να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους. Είπαμε ότι εμείς ψάχνουμε κίνητρα, για να μπορεί αυτή η ομάδα να τερματίσει με καλή εικόνα στο τέλος του πρωταθλήματος και όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτή την ομάδα θέλω να βλέπω και με αυτή την ομάδα νομίζω ότι θα πάμε και τις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να τελειώσουμε έτσι όπως ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα, με περηφάνια που η ομάδα βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Συγχαρητήρια και πάλι στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους».

Για τα μεταγραφικά ζητήματα εν όψει της νέας σεζόν: «Δεν υπάρχει τίποτα μεταγραφικά. Για να κινηθεί κάτι μεταγραφικά είναι πρώτα το θέμα του προπονητή. Ακόμα κι εμείς δεν έχουμε μιλήσει με την ομάδα. Νομίζω ότι είναι στα άμεσα σχέδια του προέδρου, πριν τελειώσει το πρωτάθλημα όλα θα μπουν σε μία σειρά κι από εκεί και πέρα συνεχίζουμε για όλα και για εμένα να μιλήσουμε και για τις μεταγραφές και για το ποιος πρέπει να μείνει και ποιος πρέπει να φύγει. Από εκεί και πέρα μείνω δεν μείνω είναι στις αρμοδιότητές μου μέσα να κάνω μία λίστα με το ποιοι ποδοσφαιριστές νομίζω ότι μπορούν να μας βοηθήσουν για την επόμενη χρονιά, ποιοι πρέπει να φύγουν. Είναι κάτι το οποίο τέλη της σεζόν είναι ένα δύσκολο καθήκον, το οποίο όμως πρέπει να γίνεται».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook