Ο Γιώργος Γιαγκιόζης για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική υπερασπίστηκε την εστία του Κισσαμικού και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός Ηρακλειώτης γκολκίπερ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος σήμερα από την εικόνα της ομάδας μου. Καταφέραμε και παίξαμε ίσως έναν από τους καλύτερους αγώνες μας, πιέσαμε τον αντίπαλο και κάναμε πολλές ευκαιρίες. Στο μοναδικό λάθος που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε το γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά από την εικόνα της ομάδας και συνεχίζουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με σκοπό να δείχνουμε το καλύτερό μας πρόσωπο».

Για τη δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που παίρνω συμμετοχές στη Football League κι ευχαριστώ τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Σίγουρα στον πρώτο αγώνα που δεν κερδίσαμε (σ.σ. Καλλιθέα) δεν ήμουν ευχαριστημένος, γιατί όσο καλά κι αν πάω αν χάσουμε δεν χαίρομαι. Σήμερα όμως είμαι χαρούμενος και που αγωνίστηκα αλλά και που κερδίσαμε».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος με την επιλογή του να έρθει στον Κισσαμικό: «Σίγουρα ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Είναι μία πολύ υγιής ομάδα, μας προσφέρουν αυτά που χρειαζόμαστε και νομίζω ότι πήρα την κατάλληλη επιλογή».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook