Ο Πάρης Παλιάτσιος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΟΧ απέναντι στη Λαμία, αλλά δεν ήταν αρκετό για να δώσει το θετικό αποτέλεσμα στη Χανιώτικη ομάδα.

Ο νεαρός επιθετικός στις δηλώσεις του για το παιχνίδι τόνισε ότι επηρέασε την ομάδα η ξαφνική αλλαγή που προέκυψε μετά το πρόβλημα με τον Θωμά Γράφα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να πω περαστικά και ταχεία ανάρρωση στο οικογενειακό πρόβλημα του κ. Γράφα. Όσο να ‘ναι μας επηρέασε αυτή η ξαφνική αλλαγή. Προσπαθήσαμε να μην το σκεφτόμαστε και στο ζέσταμα και στη διάρκεια του ματς. Σταθήκαμε καλά, δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου, στο χειρότερο χρονικό σημείο, παρόλα αυτά καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Η ομάδα μου όμως αντιμετώπισε και κάποια προβλήματα τραυματισμών όπως του Μπριλάκη, όπως κι εγώ είχα ένα πρόβλημα. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το βαθμό, η Λαμία κέρδισε δίκαια. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και γι’ αυτό θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια. Αυτό που κρατάμε είναι ότι εξασφαλίσαμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Κοιτάμε τώρα το επόμενο ματς με τη Λάρισα και αυτό με τον Παναιγιάλειο για να τελειώσει η χρονιά και να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για του χρόνου». 

Ο πρώην παίκτης του ΑΟΧ, Αλέξανδρος Καραγιάννης, για λογαριασμό της Λαμίας ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, στους παίκτες μας. Σταθήκαμε άξια σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή των Χανίων. Προηγηθήκαμε στο σκορ στο ημίχρονο. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου μας έβαλε γκολ η ομάδα των Χανίων. Ανταπεξήλθαμε γρήγορα στις προσδοκίες του παιχνιδιού και βάλαμε 2 γκολ με τα οποία κατακτήσαμε τη νίκη και η οποία είναι πολύτιμη για τη συνέχεια για μας. Θέλω να πω κι ένα μπράβο στην ομάδα των Χανίων η οποία εξασφάλισε την παραμονή της, που ήταν κι ο στόχος της».

Για το τι σκοπεύει να κάνει την επόμενη χρονιά ο ίδιος: «Να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω, δεν το γνωρίζω. Δεν δίνω και πολλή σημασία γιατί έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια με την ομάδα μας και τα οποία είναι πολύ σημαντικά για μας, για το στόχο της 4ης θέσης. Τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου κοιτάζουμε μονάχα αυτό και μακάρι να τα πάρουμε για να πετύχουμε το στόχο μας». 

 

 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook