Οι αστυνομικοί του Λασιθίου με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, για την διάθεση 10.000 ευρώ για την επιδιόρθωση των υπηρεσιακών οχημάτων της Δ.Α. Λασιθίου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου στο πλαίσιο των ενεργειών της για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Δ.Α. Λασιθίου είχε πραγματοποιήσει στις 15-02-2016 συνάντηση στο Μέγαρο της Περιφέρειας Κρήτης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ Σταύρο.

Στη συνάντηση τέθηκαν τα προβλήματα της έλλειψης προσωπικού και της μείωσης των δαπανών του κράτους σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα πολλά υπηρεσιακά αυτοκίνητα να ακινητοποιούνται αφού δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα επιδιόρθωσης τους.

Ο κ. Περιφερειάρχης είχε δεσμευτεί ότι θα διέθετε από πόρους της Περιφέρειας Κρήτης το ποσό των 10.000 ευρώ για την επιδιόρθωση των υπηρεσιακών οχημάτων της Δ.Α. Λασιθίου, η οποία δέσμευση και πραγματοποιήθηκε.

Η Ένωση μας σε μία περίοδο που τα λειτουργικά προβλήματα των υπηρεσιών όπως έλλειψη συνεργείων καθαριότητας και υλικοτεχνικού εξοπλισμού αυξάνονται, οφείλει να αναγνωρίσει δημόσια την όποια προσπάθεια γίνεται από φορείς για την επίλυση τους.

Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ Σταύρο για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την υλοποίηση της δέσμευσης του, δείχνοντας έτσι ότι και στο μέλλον θα είναι αρωγός στους αγώνες και στην επίλυση των προβλημάτων  της Ένωσης μας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook