Σκληρή απάντηση στη Λαμία έδωσε ο ΑΟ Χανιά με ανακοίνωση του, αντικρούοντας όσα αναφέρει η ομάδα της Φθιώτιδας για τα περί «τρομοκρατίας» στο γήπεδο Περιβολίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

Με έκπληξη, διαβάσαμε την αόριστη ανακοίνωση που εξέδωσε η Π.Α.Ε Λαμία σχετικά με την φιλοξενία και το κλίμα «τρομοκρατίας». Αν εννοούν ότι δεν τους είχαμε στρώσει κόκκινο χαλί και δεν είχαμε άμαξες για να τους μεταφέρουν, τότε να ζητήσουμε συγνώμη, αν δεν εννοούν αυτό, τότε έχουν άδικο. Εμείς, τόσο σαν Π.Α.Ε όσο και σαν Χανιώτες, πιστεύουμε, και το γνωρίζει όλος ο κόσμος ότι είμαστε αρκετά φιλόξενοι.

Μακάρι το κλίμα «τρομοκρατίας», που θέλει τεχνηέντως να καλλιεργήσει η διοίκηση της Λαμίας, να ήταν παίκτες που αγκαλιάζονται τόσο μετά την λήξη αλλά και στην συνέχεια εκτός αγωνιστικού χώρου όπου βρισκόταν το πούλμαν της αποστολής της Λαμίας. Αν πάλι, ήθελαν το «κόκκινο» χαλί που προαναφέρουμε, ζητάμε συγνώμη και θα τους το έχουμε έτοιμο του χρόνου.

Τρομερή εντύπωση μας κάνει και το γεγονός ότι υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία, σε πολύ καλό κλίμα, λόγω και της γνωριμίας τους στις 19:45 (μετά το τέλος του αγώνα και λίγο πριν γίνει γνωστή η ανακοίνωση της Λαμίας) ανάμεσα στην διοίκηση της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα τον κ. Πανουργιά με το διοικητικό στέλεχος της ομάδος μας Χρυσοβαλάντη Μπλέτσα.  Σε αυτή μάλιστα, θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν αναφέρθηκε κανένα παράπονο για την φιλοξενία που παρείχε ο σύλλογος μας γι’ αυτό και η εύλογη απορία μας για όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Δυστυχώς με τέτοιες τακτικές και ανακρίβειες πληγώνουμε ακόμα περισσότερο το φετινό πρωτάθλημα, άραγε έτσι θα πάει μπροστά το ποδόσφαιρο;

Κλείνοντας παρά τα όσα διαβάσαμε εμείς και πάλι δεν θα αλλάξουμε την φιλοσοφία μας και θα ευχηθούμε στην Λαμία μέσα από την καρδιά μας καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να επιτύχει τον στόχο της.

Υ.Γ Αν κάποιος πρέπει να φωνάζει για το παιχνίδι πάντως, σίγουρα δεν είναι η Λαμία, υπενθυμίζουμε ότι η τραγική και συνάμα αισχρή διαιτησία του κ. Αντωνίου, έκανε δώρο το 0-1 σε ένα κομβικό σημείο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Το πεντακάθαρο χέρι το οποίο βλέπει στην ευθεία, χωρίς όμως να το υποδείξει και από το οποίο ξεκινάει το γκολ(ευτυχώς υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη και εκθέτει τον διαιτητή) είναι το κερασάκι στην τούρτα στην σωρεία λαθών που έκανε στον αγώνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook