Δικογραφία για δύο για δύο – Συνελήφθη 29χρονος κατηγορούμενος για ψευδορκία

 

Εξιχνιάστηκε, υπόθεση ζωοκλοπής που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Αχαρνών – Αστερουσίων στο Ηράκλειο. Σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 23 και 39 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ζωοκλοπής. Επιπλέον, συνελήφθη 29χρονος ηκατηγορούμενος για ψευδορκία.

Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αχαρνών – Αστερουσίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων  Ηρακλείου εντοπίστηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 23χρονου, το οποίο μετέφερε αιγοπρόβατα. 

Ακολούθησε έλεγχος σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 39χρονου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμη ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 39χρονου, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 34 αιγοπρόβατα εκ των οποίων τα οκτώ ήταν νεκρά.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, προέκυψε ότι  ο 23χρονος με τον 39χρονο, είχαν αφαιρέσει τα παραπάνω αιγοπρόβατα από  περιφραγμένο χώρο συνιδιοκτησίας δύο ατόμων, (49χρονου και 65χρονου), σε περιοχή του Δήμου Αχαρνών – Αστερουσίων, πράξη η οποία καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καστελίου.

Τα κατασχεθέντα αιγοπρόβατα αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες, ενώ κατασχέθηκαν και τα δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα.
Επιπλέον, συνελήφθη ο 29χρονος, διότι δήλωσε ψευδώς κλοπή του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, το οποίο μετέφερε τα αιγοπρόβατα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook