Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό είχαν σήμερα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη κ. Γιώργος Βρέντζος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κ. Γιάννης Δανδάλης , ο πρόεδρος του ΟΑΑΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ κ. Μιχάλης Δελάκης και μέλη των διοικήσεων των Αθλητικών Σωματείων.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των Αντιδημάρχων Τεχνικών έργων κ. Γιάννη Αναστασάκη και Αθλητισμού κ. Κώστα Βαρδαβά, ενημερώθηκαν για τη διαφοροποίηση της στάσης της Αρχαιολογίας αναφορικά με την πρόταση του Δήμου Ηρακλείου για τη χρήση των Ενετικών Τειχών.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός  τόνισε ότι, κορυφαία προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής αποτελεί η παραχώρηση της χρήσης των Ενετικών Τειχών στο Δήμο Ηρακλείου, η σωστή χρήση τους και η εξοικείωση δημοτών και επισκεπτών με το μνημείο, ενώ επεσήμανε την ανάγκη να υπάρχει στενή συνεργασία με όλους τους φορείς για την επίτευξη αυτού του στόχου. 

Οι πρόεδροι των Σωματείων από την πλευρά τους δήλωσαν πρόθυμοι να συνδράμουν στην αισθητική αναβάθμιση των αθλητικών χώρων για την αρμονικότερη ένταξη στο μνημείο ενώ υπενθύμισαν την ιστορικότητα των αθλητικών χώρων των Ενετικών Τειχών που για δεκαετίες λειτουργούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook