Συνεχίζει την κοινωνική του δραστηριότητα το Ρέθυμνο Cretan Kings, που συμμετέχει στην ενημέρωση ευαισθητοποίησης και εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Παράλληλα η ομάδα που εκπροσωπεί την Κρήτη στη Basket League έκανε προσφορά στα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων του Αγίου Κωνσταντίνου Ρεθύμνου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ρεθύμνου:

Για την ενημέρωση ευαισθητοποίησης για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών:

Ενημέρωση ευαισθητοποίησης για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών και τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρέθυμνο την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Μαΐου. Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της ομάδας Προώθησης Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Φυλή εξ Αίματος Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση ευαισθητοποίησης και εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, στο κεντρικό κυλικείο του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου, ώρα 9.00 έως 14.00. Η διαδικασία είναι απλή. Γίνεται με τη λήψη δείγματος σιέλου. Οι Anemomyaloi Club είναι Συνεργαζόμενο Κέντρο Εγγραφής της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, με την υποστήριξη της ομάδας μπάσκετ Ρέθυμνο Cretan Kings BC. Για περισσότερες πληροφορίες: «Ανεμόμυαλοι club» Μίνα Κτιστάκη 6942682780 – Χρύσα Καλλιτσουνάκη 6979983123 Στέλλα Κτιστάκη 697336247.

Για την προσφορά στα συσσίτια:

Το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης «Cretan Kings Assist» συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις του, ενεργοποιώντας την δράση «Κηπουρέματα», με στόχο να δώσει… ασίστ στην κοινωνία.
Δεκάδες μαθητές και δάσκαλοι από τα Δημοτικά σχολεία του 1ου Ατσιποπούλου, του 9ου και του 10ου  έκοψαν την πλούσια σοδειά τους από τα ειδικά διαμορφωμένα παρτέρια, με σκοπό να την διαθέσουν στους συνανθρώπους τους. Αρχικά, τα λαχανικά που μάζεψαν τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Ατσιποπούλου τα προσέφεραν στο συσσίτιο του Αγίου Κωνσταντίνου Ρεθύμνου και εν συνεχεία η σοδειά από το 10ο και το 9ο Δημοτικό σχολείο διατέθηκε στο συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων στο Σπήλι Ρεθύμνου.
Το «Cretan Kings Assist» θα συνεχίσει την κοινωνική του δράση, ώστε να αυξήσει την ελπίδα εκείνων που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook