Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης έχει βρει το… λιμάνι του στην Κύπρο και στον Άρη Λεμεσού και θα παραμείνει για ακόμα μία χρονιά μέλος της "Ελαφράς Ταξιαρχίας"!

Ο Άρης Λεμεσού γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ρεθυμνιώτη επιθετικό, που έχει κάνει δύο πολύ καλές χρονιές σε Β’ και Α’ Κατηγορία Κύπρου.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα ο πρώην επιθετικός του ΑΟΧ και του Πλατανιά είχε 10 γκολ σε 33 συμμετοχές στην Α’ Κύπρου και 1 γκολ σε ματς Κυπέλλου Κύπρου, όντας πρώτος σκόρερ του Άρη Λεμεσού, ο οποίος παρέμεινε στην κατηγορία. Συνολικά με τον Άρη στην Κύπρο έχει 55 συμμετοχές και 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η οπαδική σελίδα της ομάδας του για το θέμα της ανανέωσής του αναφέρει τα εξής:

Μετά από 2 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με τον πολύπειρο επιθετικό Μάρκο Μαραγκουδάκη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας για ακόμη ένα χρόνο.
Εκ μέρους της οπαδικής μας σελίδας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μάρκο που ανανέωσε με την ομάδα μας. Είσαι ένας από εμάς, Ταξίαρχος μέχρι τέλους!

Ο ίδιος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ανέφερε τα εξής: Μετά από μια πετυχημένη χρονιά, κλείνει ένας ακόμα χρόνος στην "Ελαφρά ταξιαρχία". Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Δημοσθένους και τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον φίλαθλο κόσμο του Άρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ήταν υπόθεση λεπτών η ανανέωσή μου στην "οικογένεια" καθώς η επιθυμία ήταν αμοιβαία. Να είστε σίγουροι ότι με πολλή δουλειά και μόχθο, εγώ και οι συμπαίκτες μου, θα δώσουμε τα μέγιστα ώστε να κάνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικό τον Άρη και να τον πάμε ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά!