Με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη

Ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Ενότητα Περιβολίων, ο Αθλητικός Όμιλος Περιβολίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πολυπλάνο» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Περιβολίων, διοργανώνουν τον δεύτερο Φιλανθρωπικό Ποδηλατικό Γύρο Περιβολίων με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη, με τους παρακάτω όρους:

1. Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 22 Μαΐου 2016.
2. Ώρα εκκίνησης: 11:30π.μ.
3. Τόπος εκκίνησης: Πλατεία Ηρώων Περιβολίων.
4. Απόσταση: 6 χιλιόμετρα περίπου.
5. Διαδρομή: Πλατεία Ηρώων-5 Δρόμοι δεξιά προς δρόμο ΟΑΔΥΚ –δεξιά στη «Βίλα
Πούλακα» -Βουρκιά-τυροκομείο Μαλεφάκη-Καστροχώρι-Κ. Μάνου-παράλληλη Εθνικής-ΜΕΤΡΟ (στάση για νερό)-Γήπεδο Περιβολίων-«Βίλα Πούλακα»-5 Δρόμοι- τερματισμός Πλατεία Ηρώων
6. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ελεύθερα αθλούμενοι καθώς και οι αθλητές συλλόγων. Η χρήση ποδηλατικού κράνους είναι απαραίτητη όπως επίσης και η συμμόρφωση όλων των συμμετεχόντων στις υποδείξεις των διοργανωτών, καθώς και η συμμόρφωση με τον Κ.Ο.Κ. Το ποδήλατο και τα φρένα του ποδήλατου του κάθε συμμετέχοντα θα πρέπει να είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση για την οποία, αποκλειστική ευθύνη έχει ο κάτοχος του ποδηλάτου.
7. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι διαθέσιμες στη γραμματεία την ημέρα του γύρου από τις 10:30.
8. Συμβολικό κόστος συμμετοχής: 2 Ευρώ (τα οποία θα δοθούν στο ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη).
9. Παροχές: Αυτοκόλλητος αριθμός, εμφιαλωμένο νερό, δίπλωμα συμμετοχής, σνακ μετά τον αγώνα.
10. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στους συμμετέχοντες, σχετικά με θέματα υγείας, κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα οποία οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook