Ταλαιπωρία στους ταξιδιώτες και σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα σημειώνονται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην Αττική Οδό, από το ύψος της λεωφόρου Κύμης, λόγω πορείας των ιδιοκτητών ταξί προς το αεροδρόμιο.

Η κίνηση διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ πολλοί ταξιδιώτες διαμαρτύρονται ότι έχουν χάσει τις πτήσεις τους, λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης που επικρατεί στην Αττική Οδό.

Προβλήματα και στο λιμάνι του Πειραιά, όπου οι ιδιοκτήτες ταξί ετοιμάζονται να αποκλείσουν τις πύλες του λιμανιού.

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί στο ύψος του σταθμού του ηλεκτρικού, ενώ κλειστός είναι ο δρόμος μπροστά από το λιμάνι. Τα πρωινά δρομολόγια των πλοίων, ωστόσο, έγιναν κανονικά.

Αυτοκινητιστές έχουν συγκεντρωθεί και στην Ακτή Ξαβερίου, εκεί όπου βρίσκονται τα κρουαζιερόπλοια, με αποτέλεσμα τα τουριστικά πούλμαν να μην μπορούν να προσεγγίσουν την περιοχή για να παραλάβουν τουρίστες.

Για τις 8 το πρωί προγραμματίζουν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία τους επί της οδού Μάρνη.

Οι αυτοκινητιστές πραγματοποιούν από τις 5 το πρωί της Δευτέρας 48ωρη απεργία, αντιδρώντας στην πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματός τους, προειδοποιώντας μάλιστα με απεργία διαρκείας.

Προειδοποιούν δε ότι θα πραγματοποιήσουν απεργία διαρκείας σε περίπτωση που το υπουργείο δεν κάνει δεκτά τα αιτήματά τους.

 in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook